Kerst 2017

De dagen worden korter, de nachten worden langer en dus komen de kerstdagen weer in onze gedachten. Ook dit jaar heeft onze Chef-Kok weer een aantal heerlijke gerechten verzonnen. Wij gaan afstappen van de brunchbuffetten en hebben daarom dit jaar ook een heerlijk Matinee Menu voor jullie samengesteld. Deze dagen werken wij alleen op reservering, de aanvang van het Matinee menu is tussen 12.00 uur en 13.30 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. Het Diner kan vanaf 17.00 uur gereserveerd worden.

Kerst

Dinermenu 2017

VOORGERECHTEN

Carpaccio de Boeuf

met Parmezaanse kaas en Truffelmayonaise

of

Carpaccio van Zalm

met Dille-crème

of

Vitello Tonato

dungesneden Kalfsmuis met tonijncrème

of

Gegrilde Kipfilet

met Avocado, Mozzarella en een Zoetzure dressing

of

Vegetarische Kip met Venkel en Walnoten (V)

SOEP **

Heldere Bospaddenstoelen Soep (V)

of

Courgettesoep met stukjes Geitenkaas

TUSSENGERECHT

Surf en Turf Spiesje (Scampi en Biefstuk)

beetje van land en een beetje van de zee

of

Mini Clubsandwich van Geitenkaas

met Zongedroogde Tomaten tappenade en Olijven

HOOFDGERECHTEN

Runder Tournedos met Rode Wijnsaus

of

Lamsrack met een honing-tijmsaus

of

Konijn op Maastrichtse Wijze

of

Huisgemaakte Spinazietaart van geitenkaas (V)

met zongedroogde tomaatjes, rucola en pijnboompitten

of

Op de huidgebakken Doradefilet

met Kreeftensaus

of

Zalmfilet met Witte Wijnsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en puree van aardappelen en bloemkool

Dessert

Parfait van Honing en Kaneel met een Notencrumble

of

Pakketje van Banaan, Nutella en Vanilleijs

of

Coupe Negresco met Chocoladesaus en Advocaat

4-gangen Menu € 39,95

5-gangen Menu € 42,50 (**de soep is de 5e gang)

Kerst

Matinee menu 2017

VOORGERECHTEN

Carpaccio de Boeuf

met Parmezaanse kaas en Truffelmayonaise

of

Carpaccio van Zalm

met Dille-crème

of

Vitello Tonato

dungesneden Kalfsmuis met tonijncrème

of

Gegrilde Kipfilet

met Avocado, Mozzarella en een Zoetzure dressing

of

Vegetarische Kip met Venkel en Walnoten (V)

SOEP

Heldere Bospaddenstoelen Soep (V)

of

Courgettesoep met stukjes Geitenkaas

HOOFDGERECHTEN

Runder Tournedos met Rode Wijnsaus

of

Lamsrack met een honing-tijmsaus

of

Konijn op Maastrichtse Wijze

of

Huisgemaakte Spinazietaart van geitenkaas (V)

met zongedroogde tomaatjes, rucola en pijnboompitten

of

Op de huidgebakken Doradefilet

met Kreeftensaus

of

Zalmfilet met Witte Wijnsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en puree van aardappelen en bloemkool

Dessert

Parfait van Honing en Kaneel met een Notencrumble

of

Pakketje van Banaan, Nutella en Vanilleijs

of

Coupe Negresco met Chocoladesaus en Advocaat

3-gangen Menu € 32,50

4-gangen Menu € 36,50