Een paar kinderhanden op elkaar gestapeld

Een kinderfeestje in een leuke omgeving vol originele verassingen!

00 31 043 4085762

Close up van zelfgemaakte cup cakes op een Dwaze Herder kinderfeestje

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES VIER JE NATUURLIJK BIJ DE DWAZE HERDER!

Er is een ruime keuze aan kinderfeestjes voor ieder wat wils en de prijs van € 10,00 voor minimaal vijf kinderen valt reuze mee. Kies hieronder een van de mogelijkheden en neem tijdig contact op voor een reservering, dan kunnen op tijd alles goed voorbereiden.

De Dwaze Herder biedt door zijn locatie en ruime oppervlaktes met veel groen en een kleine maar erg leuke dierentuin bij uitstek de mogelijkheid voor het organiseren van een origineel kinderfeestje. Dit leid ten alle tijden tot een onvergetelijke gebeurtenis voor uw kind(eren).

Prinses- of piratenfeest

Laat je veranderen in een echte prinses of piraat en speel de meest verrassende spelletjes die er zijn. Reserveren moet je wel een week van te voren doen i.v.m. de organisatie. Tot snel ziens!

Ontvangst met met kinderchampagne en onder begeleiding worden cupcakes versierd. Wanneer de cupcakes klaar zijn worden de prinsesjes opgemaakt en de nagels worden opgefleurd. Bij het piratenfeest gaan jullie snoep-happen en worden jullie tot echte piraten omgetoverd! Combineren is altijd mogelijk! Tijdens een spelletje worden de verjaardagscadeaus uitgepakt. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er nog een spel gespeeld of geknutseld en geverfd. Natuurlijk gaan de prinsesjes en piraten ook lekker ravotten in de speeltuin. Als iedereen uitgespeeld is wordt er gegeten. Je mag je eigen kindermenu kiezen of zelf jouw pizza bakken. Alle kindjes krijgen ranja, waterijsje en een kleine verassing. Willen jullie een rondje op de pony en de dieren voeren dan is dat een extra optie.
Reserveren

Minimaal 8 kinderen:

Prijs € 17,50

Met dieren er bij:

Prijs € 20,00

Lees verder »

image

Make your own cake

Ben jij een echte koekenbakker en speel de meest verrassende spelletjes die er zijn? Reserveren moet je wel een week van te voren doen i.v.m. de organisatie. Tot snel ziens!

Tijdens deze geweldige middag nemen we jullie mee in de magie van taartdecoratie en schminkkunsten. Je mag je eigen droomtaart maken en leert super make-up en schminktechnieken waardoor je je zelf kunt veranderen in wat je maar wilt! Jullie kunnen heerlijk spelen in de speeltuin en mogen ook nog zelf pizza's maken, die worden later door ons gebakken! Alle kinderen krijgen ranja en een waterijsje. Willen jullie een rondje op de pony en dieren voeren, dan is dat een extra optie.
Reserveren

Minimaal 7 kinderen v.a. 7 jaar:

Prijs € 22,00

Met dieren er bij:

Prijs € 24,00

Lees verder »

image

Het Dwaze Feestje

Natuurlijk bieden wij ook een feestje aan voor de wat kleinere beurs. Reserveren moet je wel een week van te voren doen i.v.m. de organisatie. Tot snel ziens!

Hier is geen begeleiding bij. Jullie komen gewoon naar De Dwaze Herder en er wordt gehold en gespeeld. Aan het einde van het feestje mogen jullie een kindermenu uitkiezen en krijg je een kan ranja limonade tijdens het eten. Ook ontvangt iedereen nog een leuke verassing.
Reserveren

Minimaal 5 kinderen:

Prijs € 10,00

Met dieren er bij:

Prijs € 12,50

Lees verder »

image

Verkleed Feest

Hou je van toneelspelen en gekke kleren aantrekken? Reserveren moet je wel een week van te voren doen i.v.m. de organisatie. Tot snel ziens!

Jullie worden ontvangen met kinderchampagne en er worden allerlei spelletjes gespeeld. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden deze spelen aangepast. denk aan koekhappen, zaklopen, waterballonnengevecht, sjoelen, en nog veel meer! Als iedereen uitgehold is wordt er gegeten mag ieder zijn eigen kindermenu kiezen. Of zijn eigen pizza bakken. Iedereen krijgt nog een kleine verrassing op het einde. Alle kindjes krijgen ranja en een waterijsje. Willen jullie een rondje op de pony en de dieren voeren dan is dat een extra optie
Reserveren

Minimaal 7 kinderen v.a. 7 jaar:

Prijs € 17,50

Met dieren er bij:

Prijs € 20,00

Lees verder »

image